Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο να δείτε τους όρους χρήσης.

Το www.pauls-boutique.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του οποίου εκθέτει και διαθέτει προς πώληση τα προϊόντα της μάρκας Paul’sBoutiqueη ελληνική εταιρεία Σ.Μαργονίδου κ ΣΙΑ Ε.Ε. με τον διακριτικό τίτλο «Basic’s Sense» , ΑΦΜ 099036071 κ Δ.Ο.Υ. Παλαιού Φαλήρου.

Οι παρόντες όροι χρήσης καθορίζουν τα πλαίσια μέσα στα οποία ορίζουμε την σύμβαση πώλησης μεταξύ του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος και του κάθε δυνητικού αγοραστή εξ αποστάσεως. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ξεκινήστε την περιήγηση ή ακόμα και την αγορά ειδών σαν καλούμε να συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης. Στην περίπτωση που δεν συμφωνείτε με οποιονδήποτε από τους παρακάτω όρους που παραθέτουμε στο παρόν οφείλετε να μην προβείτε σε ουδεμία ενεργεία σε αυτόν τον ισότοπο, σε κάθε άλλη περίπτωση θεωρείται πως έχετε λάβει γνώση και αποδέχεστε τους όρους που διέπουν την σύμβαση ως έχουν.

Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος είτε αφορά λογότυπα, φωτογραφίες, εικαστικά, κείμενα, σχεδιασμό, διάταξη, εμφάνιση, γραφικά θεωρείται πνευματική ιδιοκτησία και ανήκει ή έχει παραχωρηθεί σε εμάς. Απαγορεύεται λοιπόν οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή μέρους ή συνόλου αυτών.

Οι όροι αναφέρονται αναλυτικά στην σελίδα ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ